摸左两次门叮,终于试到呢间讲左好耐既餐厅。🍔🍔抱住极高期望值走入去拎位,食𠮶日系星期日,大约等10张枱左右到我地,算系可接受范围啦。除咗环境之外,一入去最令我深刻嘅反而系佢好够胆开爆个喇叭播住一首又一首系我小学中学好hit,甚至我识唱但已经唔记得咗个歌名嘅Rap。我个头跟住一路Fing一路等位,成件事Chill到极致🤣。No Milkshake no life,就讲佢杯Milkshake 先。嗌咗个最classic 嘅香蕉朱古力,奶昔打出嚟好Creamy 够杰挞挞,啲朱古力酱甜味唔算会盖过晒啲香蕉味,饮得出佢好足料。除此之外,仲加左$4要埋上面啲Cream。绝对值得加埋,打得好香好滑,亦都唔算太甜。整体而言杯奶昔对得住间餐厅个名同佢偏贵嘅价钱,值得一试。另外就叫咗佢一杯,简简单单嘅焦糖咖啡。呢个相对而言就比较失色啲,系偏淡嘅焦糖咖啡。主要系奶味比较重,焦糖就反而冇想像中咁甜,咖啡味亦饮唔出好多。呢份鸡翼 嗌到先知系单骨鸡翼。份量亦唔算特别多,所以价钱都偏贵。不过炸出来味道酸酸甜甜几开胃,系辣口同埋脆嘅。食完可以流个口水迎接嚟紧个汉堡包🤣。主食 汉堡包🍔极度邪恶,好浓郁嘅酱,同个汉堡包都
摸左两次门叮,终于试到呢间讲左好耐既餐厅。🍔🍔

Banana Chocolate Milkshake & Salted Caramel Coffee

名古屋鸡翼

和牛芝士太阳蛋汉堡

主食 汉堡包🍔
极度邪恶,好浓郁嘅酱,同个汉堡包都配合得几match。再加咬穿咗嘅蛋黄,再加块和牛汉堡嘅肉汁。每一啖都好Juice,啲生菜都包唔住啲肉汁。汉堡包份量都几大,一个男仔食都够食济。大食或者食肉兽仲可以试埋佢个双层汉堡添😂。唯独系个墨西哥粟米片美中不足,因为薯条供应问题改咗跟粟米片。但啲粟米片咬落去有啲林林地既感觉,酱亦有啲似烧汁 个人依然有啲唔夹咁,叫做少许美中不足。

总括而言,成餐饭个体验算OkLa,虽然以价钱来讲算系偏贵,不过招牌既菜式唔系剩系得个打卡样,质量都有。环境音乐布置好特别,算系值得去试一次既快餐。🍔🫶🏻🤣

名古屋鸡翼
和牛芝士太阳蛋汉堡