2020-03-09
因为我成日睇韩国啲mukbang youtuber 我有日见到佢地好兴食chicago pizza姐系有一个好厚嘅薄饼边而中间就系满晒劲厚嘅芝士 我见到就揾香港边度有得食我终于食到喇(⸝⸝⸝ᵒ̴̶̷̥́ ⌑ ᵒ̴̶̷̣̥̀⸝⸝⸝)呢间系韩国餐厅仲有炸鸡 热年糕等等嘅嘢系属于fushion𠮶啲 主角【薯角炭烧鸡肉芝加哥w/蜜糖杏仁边】呢个真系不出所料 超多芝士完全满足晒我呢个芝士控!॰˳ཻ̊♡薄饼超软熟 边边有蜜糖杏仁更添口彩而且边里面都有软心芝士超好食 鸡肉好入味同滑但系如果有多啲鸡就更好 呢个pizza系偏甜嘅好岩我 仲有好多味佢地仲有普通批拣 【芝士+蜂蜜牛油秘制炸鸡】叫左半半每只味各6只 炸鸡都好脆同鸡算嫩滑 但系个调味粉味道唔够 芝士味食唔到 蜂蜜牛油会相对较好但都未至出色 最后【蜜糖忌廉炸薯条】薯条新鲜炸唔错 有蜜糖一齐食几夹同点鲜忌廉几新鲜好邪恶( ´༎ຶㅂ༎ຶ`) 餐厅好推介大家食pizza唔算好贵