2025-01-06 213 浏览
🔥今次我去咗「牛大人」,佢哋最新推出嘅「日本黑毛和牛A4+」套餐,真系正爆!💥作为一个牛魔王,我梗系唔会错过,马上冲去试下啦!汤底最新推出全新秋冬限定火锅汤底 🔥胡椒猪肚鸡锅😛本身自己已经好钟意饮猪肚汤 见到新出即刻黎试试佢😏汤底选用鲜嫩鸡肉和爽脆猪肚,香浓胡椒汤底驱寒暖身 我自己饮左好多碗😆💖这个套餐除咗有任食嘅和牛,仲有鲍鱼任食,真系超值!每位仲会送两粒 澳洲M9和牛牛丸🤩配上 海鲜拼盘🦞有鲍鱼、生蚝、蛏子、扇贝,款款都好新鲜!🦪黑毛和牛A4+每片油花分布均匀,烫两下就可以食,入口即溶,肉质充满牛味,搭配 **胡椒猪肚鸡汤底**,真系特别好食!🍲鲍鱼放题套餐包埋三款特制鲍鱼古法醉鲍鱼、炭烧盐葱鲍鱼、柚子烧汁鲍鱼😍每款都有自己嘅特色,我特别钟意 炭烧盐葱鲍鱼🥰食完一只又想再食!😋澳洲M9和牛牛丸入口弹牙,Juicy到不得了,强烈希望下次可以继续任食!💖另外,餐厅提供嘅 QR code 下单系统,款式多到数唔完,无论系伊比利亚黑毛猪、SRF美国黑牛定系台湾鲈鱼片!🍖最后,记得试下无限任食嘅 Movenpick雪糕🍦有六款口味任你拣!🍦饮品方面,选择更加多,包括最近推出嘅「鬼佬凉茶」,将

黑毛和牛A4+

鲍鱼放题
套餐包埋三款特制鲍鱼

澳洲M9和牛牛丸
入口弹牙,Juicy到不得了,强烈希望下次可以继续任食!💖

最后,记得试下无限任食嘅 Movenpick雪糕🍦有六款口味任你拣!🍦饮品方面,选择更加多,包括最近推出嘅「鬼佬凉茶」,将啤酒麦芽香同竹䉀水完美融合,真系中西合璧!

总括而言,今次嘅火锅体验非常满意,食材新鲜,环境宽敞,期待下次再来!✨🥳
2024-12-30
庆祝纪念