2020-05-20
收工同friend行街揾嘢食,见到呢间梨满园有炸鸡任食,一于决定入店试一试先。落完order,经理就送上前菜。韩国泡菜,芽菜,薯仔同酸萝卜丝,味道正正常常。倾倾计,啲嘢食都好快送上。猪肉寿司配料系简单既红萝卜青瓜玉子腌黄萝卜加猪肉,味道清淡萝卜爽口,都几饱肚。芝士鸡有个铁板载住,热辣辣上台,芝士鸡真系超正🤗👍🏻👍🏻鸡肉嫩滑入味,再配上香浓既芝士,好食到停唔到😋😋 By the way,真系要趁热食,如果唔系,啲芝士会凝固返,好难夹🤣五味炸鸡🍗炸鸡有芝士味,蜂蜜味,酱油味,甜辣味同埋姜葱味。第一round可以拣晒五个味,一次过满足晒我地既好奇心🥳第二round就可以拣自己最爱既味refill啦~推荐芝士味,面头撒满晒芝士粉,正呀🥰酱油味偏咸,好重酱油。而蜜糖味就偏甜咗啲😄芝士蛋卷鸡蛋好滑,中间有紫菜包住啲芝士,双重口感,再搭配埋芥辣酱同番茄酱,唔错唔错,一啖接住一啖😋😋
倾倾计,啲嘢食都好快送上。
猪肉寿司
芝士鸡
五味炸鸡🍗
推荐芝士味,面头撒满晒芝士粉,正呀🥰
酱油味偏咸,好重酱油。而蜜糖味就偏甜咗啲😄
芝士蛋卷