2023-05-23
Pizza Maru味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️泡菜海湾芝加哥(蜜糖杏仁边) $213个海湾有几丰富既虾仁&蟹柳><卖相都好吸引,劲多芝士😆蜜糖杏仁边大推!面包面系甜甜的,中间配超厚芝士,咸甜咸甜,好好食🥹不过呢~好似冇食到泡菜味😂同埋好似唔够拉丝🥹明明睇人地啲相劲多芝土,有少少失望~但整体都好食既~我只系想贪心少少😆🌤半半炸鸡 (蒜香甜辣秘制炸鸡/蜂蜜牛油秘制炸鸡) $223有啲失色,我食两旧都系鞋既☺️鸡既内部冇调味,要靠个粉/酱,我几钟意蜂蜜牛油,甜甜地~虽然我知一向韩式炸鸡都系晒啲粉喺面,但系甜辣酱应该系包晒全只鸡架嘛🥹尼度既甜辣酱应该得1/2,唔够!☀️Lunch set - 青酱蒜虾意粉 $93 (包汽水/冰茶)青酱真系好好食,推荐比未食过既大家🥰题外话,有3只蒜虾,我地4个人唔够分😂(:明明人地系一人餐,又冇叫我4个人分😅)❤️🔥3年前食过铜锣湾果间分店明明几中意,系咪退步左🥹❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow me~话比我知你有睇,比啲动力
☀️泡菜海湾芝加哥(蜜糖杏仁边) $213
不过呢~好似冇食到泡菜味😂
青酱真系好好食,推荐比未食过既大家🥰
❤️🔥3年前食过铜锣湾果间分店明明几中意,系咪退步左🥹
❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow me~话比我知你有睇,比啲动力我丫
❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~