2021-06-29 1087 浏览
#西环 #nomilkshakenolife久仰大名😎一直都好想去试吓呢间肥仔餐厅,个人觉得呢间嘅食物种类同格调都好似韩国江南𠮶间 #버터핑커 Butter Finger🤟🏻都系主打vintage美国风同肥仔美国餐😌入边嘅食物全部都系卡路里脂肪爆炸🤣花生酱朱古力奶昔🍨额外再加咗忌廉喺面!花生酱味劲浓烈,好似食紧淡淡花生酱咁,而且质地好滑,唔会太杰或者太水,咬到粒粒花生碎!最重要系唔会死甜,口感同甜味都刚刚好!超水准,必试👍🏻坚抽真烟肉烤三文治🥪额外加咗煎蛋🍳推荐大家必定要加钱加蛋,多士同烟肉点蛋浆食,真系一流!😍大量芝士再加脆脆烟肉,煎得香脆嘅牛油香面包,再加上太阳蛋🤣呢个组合我揾唔到难食嘅理由😎烟肉香蕉爆谷美式Pancake🥞Pancake 个人觉得一般,班戟夹落去好松散,一夹就散开🙈而且冇乜蛋香🤔可能系班戟粉浆嘅问题😀大量cream,再加上爆谷,香蕉同烟肉,呢个组合系非常之唔错嘅🥞pancake建议可以再改良一下,就完美🤟🏻
#西环 #nomilkshakenolife

花生酱朱古力奶昔🍨