2024-12-27 1003 浏览
好耐冇食过呢间餐厅🍴呢间餐厅真系好有特色,入面嘅布置充满咗干花,令人一入去就感受到一种温馨同浪漫嘅氛围。天花上挂满咗各式各样嘅干花,色彩斑斓,让人彷佛置身于一个梦幻嘅花园🤩酥炸软壳蟹黑松露扁意粉呢道菜真系令人惊喜。软壳蟹炸得金黄酥脆,肉质鲜嫩,搭配黑松露酱汁,味道香浓,意粉吸收咗酱汁嘅精华,口感滑顺,令人一试难忘😋日本广岛蚝肉意大利饭用咗新鲜嘅广岛蚝,肉质鲜甜,搭配意大利饭,米饭吸收咗蚝肉嘅鲜味,味道层次丰富,令人回味无穷🤤桂圆红枣茶呢杯茶色泽清透,香气扑鼻,桂圆同红枣嘅搭配,唔单止味道甜美,仲有滋补养生嘅功效,饮一口就感觉到身心都被滋润咗😋冰玫瑰抹茶呢杯饮品用咗新鲜嘅玫瑰花瓣同抹茶粉,色彩缤纷,味道清新。抹茶嘅苦味同玫瑰嘅香甜完美结合,饮落去既清爽又唔腻❤️粟米汤搭配多士汤底浓郁,甜甜嘅粟米味令人感到温暖,配上香脆嘅多士,简直系完美嘅组合,无论系开胃定系暖胃都非常合适🥰🥰📍走过十万八千里找到你 (旺角)旺角弥敦道575号Ladder Dundas 10楼

酥炸软壳蟹黑松露扁意粉

日本广岛蚝肉意大利饭

桂圆红枣茶

冰玫瑰抹茶

粟米汤搭配多士

📍走过十万八千里找到你 (旺角)
旺角弥敦道575号Ladder Dundas 10楼
2024-12-19