熊本牛锅 尖沙嘴3小时火锅吃到饱年底聚会多,朋友拣咗可以慢慢食3小时❗️熊本牛锅,最正系唔驶赶时间一路倾计一路食地点位于尖沙咀山林道够哂方便,7点左右到已经接近full哂,人多记得提早预约! 我拣咗最平$268的顶级牛小排/牛肩胛,首先会吃和风海鲜鸡煲,甜甜辣辣好易入口入口,唔驶担心会太辣用料都几丰富,海鲜有鲍鱼、蚬、大虾,用上惹味鸡煲汁打边炉,又有另一番风味,每款牛都点了几碟,肉质都唔错,色泽呈嫩红唔会太肥,都系即点即切,个人偏爱软嫩的牛小排,而且厚度唔会太薄,口感较佳,直接同店员落单都几快手(太懒扫code)自助区食物款式多🥩火锅配料有大量不同丸类、蔬菜类,惊喜发现羽衣甘篮够健康,重回必试「脆鲷鱼片」、「鲷鱼下巴」,入口爽脆弹牙几滑溜好食,「手工水饺」及「鲜虾云吞」🥟都相当高质,平时任食火锅少见饮品方面除了 有罐装汽水,日本啤酒都无任饮,最爱当然系无糖茶类饮品—————————————————熊本牛锅 (永胜商业中心) (尖沙咀)尖沙咀山林道21号永胜商业中心2楼A号舖—————————————————
熊本牛锅 尖沙嘴3小时火锅吃到饱

一路倾计一路食

—————————————————

熊本牛锅 (永胜商业中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21号永胜商业中心2楼A号舖

—————————————————