2023-01-11 239 浏览
Bookmark左好耐嘅cafe🥹由于下午茶时段先有set, 所以呢段时间好难book位, 今次终于去到❤️半岛精选茶好好饮 当然唔少得咖啡😋呢个就系我期待咗好耐嘅tea set😍个盒超精美写住半岛酒店个名 白色底加金色字睇落好有贵气 亦可以提前要求餐厅喺盖上面写上祝福语套餐包括松饼 咸点及甜点每款两件咸点有橄榄蛋糕 蘑菇泡芙 三文鱼三文治等蘑菇泡芙几特别甜点有朱古力 拿破仑 慕思蛋糕等 我哋认为甜点比咸点出色🙈到最后仲有个软雪糕 软雪糕上面贴左块金箔❤️雪糕食落好香牛奶味好软滑 不过溶得好快建议快啲影完快啲食🤣.望落好似好少嘢 食落都几饱😂但价钱略贵不过最紧要系港女打卡心愿已达成🤪yeah.后记:由于Cafe只有几张枱,唔建议walk-in想book位嘅话可以download定opentable个app, 拣左想book嘅日子同时间, 到时有位app就会通知㗎喇💕
Bookmark左好耐嘅cafe🥹

我哋认为甜点比咸点出色🙈

望落好似好少嘢 食落都几饱😂但价钱略贵
不过最紧要系港女打卡心愿已达成🤪yeah
后记:
由于Cafe只有几张枱,唔建议walk-in
下午茶
庆祝纪念