餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

态度劲差以前每次出开沙田,必食云桂香。今日去食,举手叫餐,个呀姐已经西面,觉得我阻住佢,年初四咁ge样。我每叫一样野都报价比我知,叫杯冻柠蜜,话:呢个加10蚊架㖞,食个云耳又话:小食系另计架下!大佬!有冇病呀,价钱牌我唔系唔识睇如果佢系好心提我,我觉得佢系友善就会多谢佢提醒,但系,佢一副觉得我冇钱比,赖蛤蟆想食天鹅肉咁款,令我觉得好反感。服务态度好差,咁唔情愿打工,就系屋企抖抖,唔好献世啦唔该食物资素太差食物黎到,我真系觉得上面一挞挞野,唔知系咪帮我加料,大家帮下手睇睇,我叫个蟹子丸金菇小窝米线,全走,小辣,我食左超过7年呢款,未见过咁ge汤底,不论颜色同箭咀指个啲一块块野,好似地下捞ge汤咁,我真系唔敢食,都唔会再去食沙田呢一间。摆出黎系希望大家可以唔好中招
态度劲差

以前每次出开沙田,必食云桂香。

大佬!有冇病呀,价钱牌我唔系唔识睇

食物资素太差