2022-11-30
谁会想在书里梦游今生🍄才知怎么先叫动人唔使用AR都可以结合2D同3D?☺️手绘风餐厅带你走进童话世界😋呢度嘅环境好特别,全部系手绘风格嘅黑白图画,好似活生生行咗入去二维空间咁☺️同场仲播放紧宫崎骏动画嘅纯音乐,好有feel🌸🍄香煎美国有骨猪鞍扒伴苹果烧汁 $258香煎三文鱼柳配柠檬牛油忌廉汁 $198两个肉类主食嘅脂肪比例都恰好,用料都唔错。煎得香口又饱肚,令人食唔口。一个配薯蓉,一个配薯角,啱哂我口味💟。主食加$38就有餐汤、汤律同基本饮品😱阿根廷刺身红虾配意大利香草包 $138极巨大嘅虾🦐非常新鲜呀。香草包外脆内软,调味一流。Peach soda🍑 $32Lemon Tea🍋 $28重点推介‼️必试甜品🥰噜噜米-森の家🍄 128我去之前已睇中咗呢个😚超可爱嘅蘑菇造型甜品😚外面系白朱古力脆皮,入面以草莓乳酪慕丝为主调,菇头同干有唔同质感😍几好食。富士芝樱祭-丸久小山园抹茶Tiramisu $118富士山造型打卡好靓⛰️面层系超smooth超creamy嘅芝士,底层唔止系抹茶粉,连个芝士都系抹茶味,回甘同奶香超夹。
香煎美国有骨猪鞍扒伴苹果烧汁 $258
香煎三文鱼柳配柠檬牛油忌廉汁 $198
主食加$38就有餐汤、汤律同基本饮品😱
阿根廷刺身红虾配意大利香草包 $138
极巨大嘅虾🦐非常新鲜呀。香草包外脆内软,调味一流。
Peach soda🍑 $32
Lemon Tea🍋 $28