2024-10-01 264 浏览
位置超方便,就系旺角波鞋街The forest楼下,装修简约设计纯白为主,有落地大玻璃,令餐厅空间感十足!主打拉花咖啡☕️、手冲咖啡☕️、All day dining 等。值得推荐嘅一定要点佢哋的拉花咖啡☕️,拉花图案好可爱,我点既呢杯咖啡☕️好似汪汪🐕,超级可爱☺️!食物🥘卖相全部都好靓🩷!环境打卡又靓☺️!❤️烟三文鱼牛油果🥑班尼迪克蛋Salmon Avocado Benedict 卖相好精致❣️,烟三文鱼卷在一起中间夹住班尼迪蛋,呢个蛋绝对系整碟的灵魂!❤️虎虾青酱扁意粉🍝Linguine with tiger prawn and pesto青酱意粉🍝,本身以为青酱会有好多臭草青味,结果完全无个种青味,酱非常香口,食落好开胃🤤!再加上香脆的大虎虾🦐,大满足😌!❤️伯爵茶鲜奶咖啡☕️Earl grey latte 除咗拉花真系好靓之外,呢杯感觉好特别!又有伯爵茶的香味,又有咖啡☕️的味道,咖啡☕️好香滑!❤️伯爵茶朱古力🍫Earl grey chocolate 浓烈的朱古力味同伯爵茶☕️的香味互相呼应,味道恰到好处!唔会太甜太腻。

❤️烟三文鱼牛油果🥑班尼迪克蛋
Salmon Avocado Benedict