2018-05-06
坐拥270度维港靓景嘅Weekend brunch只系 $328!(+10%)钟意饮酒加$108就可以任饮红白餐酒同气酒,加$58就可以任饮果汁,一班朋友坐低边饮边食边倾计,加上环境同坐位都未常舒服,真系绝对适合不过!人又唔算多,今日walk in 都有位😃首先每人有3只欧洲生蚝,今日食嘅只只都新鲜同好鲜甜,如果每人有半打就perfect 😆😆(好贪心)自助头盘款式都唔算少,大约有十几款- 冻嘅都系大路的绿色蔬菜,粟米,青瓜,车厘茄,菠萝等,亦有预先捞好的沙律2-3款,味道都ok,当中最钟意细细杯面有八爪鱼粒的啫哩,烤牛肉沙律都不错。- 热嘅有炸芝士馅蕃茄饭波波,烤鸡,烤牛仔肠片,烤蔬菜,烤意式青瓜等南瓜汤- 好浓郁同甜,饮得出好足料,食得头盘冻嘢多,饮番个热汤真系一流有面包篮,内有好几款任君挑选,例如多壳包,意式包,牛油甜包等,我拣嘅牛油甜包真系好香主菜有8款选择1)炭烧新西兰香草羊扒 - 好有chargrilled 味,不过有dd膻味,总括还可以2)虎虾意大利粉配龙虾忌廉汁(加$38) - 只虎虾超鲜味,个汁都ok,食落加埋d磨菇粒好味自助甜品有大约8款左右,当中迷你朱古力蛋糕最好
自助头盘款式都唔算少,大约有十几款
主菜有8款选择
自助甜品有大约8款左右,当中迷你朱古力蛋糕最好,迷你芝士蛋糕都几好,2只都有encore,其他就过得去啦。