2021-07-24
南丰纱厂有唔少嘅cafe 今次我哋拣咗依间睇起上嚟好chill嘅koko 不得不说环境真系好靓☺️今次食咗佢嘅set lunch 我就拣咗egg benedict with smoked salmon($128) 跟餐可以配埋一杯咖啡 呢个价钱其实比出边嘅cafe平 通常出面都要散叫 但系依度一个价钱就包埋嘢饮 佢嘅卖相比起出面嘅egg benedict真系有啲唔同 啲三文鱼唔系放喺面包上面 三文鱼嘅份量超级多 有四大片 沙律菜方面佢用咗菠菜 面包就系sourdough 其实系好丰富嘅 但系味道我唔会话称得上好好食 当然佢唔系差 绝对系平均以上嘅 不过就冇话好惊喜到我咖啡嗌左flat white 个拉花都几靓🤣食物我觉得味道普普通通 但食完都会有一种好满足嘅感觉 重点系佢嘅环境真系冇得弹 空间感十足 非常舒服☺️
咖啡嗌左flat white 个拉花都几靓🤣