重要事情说三次,尖沙嘴好靓好靓好靓既酒吧餐厅🍴———Tapa room💡🪼🦑🟡🟢🔵🔴🟣西班牙🇪🇸菜式餐厅为主既Tapa Room真系喜欢极了,呢度由门口到餐厅内都系打卡之选,门口超多波波灯灯,靓到好似去左月球🌝世界一样。餐厅里面更是色彩缤纷🔴🟣🔵🟢🟡🟠的小时卡通公仔灯饰,打卡系必然,见到都开心啊🥳讲下野食,出乎惊喜的惊喜,点左四款小食,一款主食,都已经好够两个女仔食啦🥳😋🥰1. 冻切拼盘——西班牙🇪🇸火腿曼彻格芝士🧀️红酒烩梨🍐 $88 摆盘好靓,而且火腿同芝士都比较香浓味道👅真系好适合我送酒,必食啊😋😙2. 香煎鹅肝,脆包,红酒梨片 $48 未食过咁抵食既鹅肝,而且配上红酒梨片🍐味道绝对有惊喜,必食啊again 🤪😚3. 薄切慢煮八爪鱼🐙$88 听闻超多人都会选择的小食八爪鱼🐙,点埋秘制酱汁,系好味既。4. 巴塞隆拿式烤红虾🦐$98 呢个就无得弹,食虾其实好易食得出系咪新鲜同烹饪功力,就单凭虾的质量同埋味道👅绝了,不吃虾的朋友也突然间爱上了,必食之选again and again 😋😋😋主食: 黑安格斯肉眼牛扒🥩配香草🌿青酱$248 ,食物尊重我们,摆盘靓,我们都尊重食物,真系赞美,
主食: 黑安格斯肉眼牛扒🥩配香草🌿青酱$248 ,食物尊重我们,摆盘靓,我们都尊重食物,真系赞美,好好味😋🤣😛一定要配香草🌿青酱,非一般惊喜😘
酒精饮品🍸都好靓好好饮:
点左两杯:white sangria & red sangria
$60 一杯,如果Happy hour 仲抵饮$48,甜甜地易入口,岩晒女仔饮啊。
最后埋单尖沙嘴来讲,唔洗$1000,但真系又好味又靓既场地,小柔超级推荐😋😛😚
2023-07-25