2022-08-23
屯门💛「饺里」佢哋既饺子性价比高 一盒有12只每只饺子都好饱满 全人手制造 除咗有生饺 铺头仲有汤饺同煎饺任君选择🥟我就长期买生饺放入冰格 煮面做𩠌又或者加鱼汤就咁食 够哂方便🍜椰菜饺 $48饺子外形饱满 饺子皮滑带点烟韧椰菜猪肉比例1:1 食落好鲜甜😋香荽饺 $48超香芫荽味 芫荽控一定唔可以错过🤤韭菜饺 $48馅料饱满 韭菜味浓 鲜甜多肉汁👍🏻👍🏻全部饺都无加味精 食得健康 皮簿馅多不得不私心推介🤤🤤👍🏻生饺有10款选择(仲可以双拼):* 韭菜饺* 芫荽饺* 椰菜饺* 芹菜饺* 咖喱饺* 紫菜饺* 素食饺* 泡菜饺* 和风椰菜咖喱饺* 芝士粟米饺📌包装盒仲好细心有汤饺同煎饺教学 💛 饺里 @gao_lay 📍屯门湖秀街2号悦湖山庄商场地下51-52号舖#饺里 #屯门黄店 #黄店 #黄色经济圈 #屯门饺子 #屯门 #屯门美食 #黄店推介 #超人气 #惩罚黄店 #相机食先 #良心小店 #食好西 #打卡 #饺子 #饺子控 #芫荽控 #芫菨饺 #韭菜饺 #椰菜饺 #hkig #Tuenmun #foodblog #hkfoodie #foodie #foodieblogger #f
佢哋既饺子性价比高 一盒有12只
* 芝士粟米饺
📌包装盒仲好细心有汤饺同煎饺教学
💛 饺里 @gao_lay
📍屯门湖秀街2号悦湖山庄商场地下51-52号舖
#饺里 #屯门黄店 #黄店 #黄色经济圈 #屯门饺子 #屯门 #屯门美食 #黄店推介 #超人气 #惩罚黄店 #相机食先 #良心小店 #食好西 #打卡 #饺子 #饺子控 #芫荽控 #芫菨饺 #韭菜饺 #椰菜饺 #hkig #Tuenmun #foodblog #hkfoodie #foodie #foodieblogger #foodiehk #blogger