2012-12-08
我知道呢间餐厅好多人去食,由于怕等位,所以同朋友早一点去食午餐,大约12:15就到左喇,完全唔洗等位,上去2楼既卡位坐我同朋友都拣左食扒餐,佢食日本带子拼鸡扒,而我就系薄牛柳餐,餐汤拣左周打鱼汤,我地2个人加左3蚊share食一碟意粉落左order之后,餐汤即刻送上,仲有餐包&牛油个汤系无味的,汤入面有几旧鱼肉,仲送埋块饼俾你食,饮左几啖就放弃左喇,坚无味餐包送黎既时候系微暖,普普通通啦等左5分钟,主菜黎啦!扒餐系用铁板上既,铁板都几热,啲汁倒落去有渣渣声,侍应会俾块布你挡住啲汁,免得喷到件衫份量真系超多我同朋友share食一个餐都得,不过最好加个饭,会饱啲我个薄牛扒有黑椒粒,所以系微辣至于个意粉。。。好难食,个意粉系橙红色既,我地以为系茄汁,点知味道十分奇怪,系有薄荷味的食到咁上下,会有侍应走埋黎问你要咩餐饮,我嗌左热华田,朋友嗌左热奶茶,味道正常最后就系甜品雪糕!本身唔记得有甜品,系有侍应自动自觉拎俾你的,同风月堂既service有啲似,我觉得服务算系唔错,始终啲侍应要走围走睇下边啲客未齐order朋友话普遍啲食物都好普通,只系份量超多,最好食既竟然系雪糕其实我都认同佢既讲法我谂我
餐包送黎既时候系微暖,普普通通啦
等左5分钟,主菜黎啦!
我个薄牛扒有黑椒粒,所以系微辣
我谂我会再食多次,试下其他餐例如焗饭