2021-12-12 1137 浏览
去完湾仔利东街睇灯饰,系附近觅食😛,男朋友推荐呢间汉堡😋,食完睇返先知原来呢间嘅汉堡咁有来头!Honbo 1.5有三块牛肉两块芝士😋,入面有洋葱同酸瓜调味,芝士味好浓😍😍,唔需要其他酱汁都已经好够味!未食影紧相𠮶阵已经闻到超香嘅牛肉味,流晒口水🤤🤤,牛肉煎得又香又juicy,好好食🥺,果然好高质!.我唔太肚饿就叫咗普通Honbo,入面有两块牛肉一块芝士,比起1.5嘅version,呢个嘅芝士味唔浓,但就因为芝士味少啲,牛肉味更加出!🤤.呢碗蕃薯条虽然细细碗,但每条都系极粗切,份量十足🤣,一定要趁热食先够脆,虽然啖啖蕃薯肉,但冇乜蕃薯甜味,而且食几条已经好饱🤣🤣.Ginger Lime Lemonade (左)、Green Lemon Tea (右)两款饮品都偏酸🤭

Honbo  1.5

Honbo