2021-11-13 114 浏览
超惊喜‼️茶饮铺竟然出冷面~天气忽冷忽热 搭完车好焗最想食个冻啲嘅嘢🥰即刻谂到佢个冷面~-🌟冷蔬茶食组合 $36A餐:无激素鸡+2种配菜+面+酱汁-我拣左秀珍菇+粟米笋🌽面就系螺丝粉~可以加$4转赞岐乌冬😗汁拣左泰式酸辣汁🧡-食材新鲜👍🏿爽口又入味~鸡肉系无激素 抵赞😆而且无雪藏味👍🏿👍🏿又唔会柴😋螺丝粉都好索汁 佢仲会问要唔要芝麻、麻油、葱😌我今次就走咗葱🤣🤣麻油香到爆炸 未打开个盒个时已经闻到😍至于泰式酸辣汁 超级开胃🤤🤤酸酸甜甜 唔会好辣 捞匀嚟食 真系👍🏿👍🏿👍🏿-$36有鸡又有菜 营养真系够哂🧡又健康 做尖/节食紧嘅人就岩哂😍 对于女仔绝对饱~我自己就再买左酸奶😍😍-🌟白桃乌龙紫米酸奶呢个之前介绍过 超级无敌好饮‼️‼️紫米软糯有咬口 乌龙茶底又唔会过甜 仲有啲解腻~少少白桃香🍑继续推‼️继续饮😝
🌟冷蔬茶食组合 $36
A餐:无激素鸡+2种配菜+面+酱汁