2020-05-24 2600 浏览
sᴜʀᴘʀɪsᴇᴅ ᴄᴀғᴇ😍.呢间餐厅无论系主食定甜品都好出色 食完真系会哗‼️唔只野食好味 服务态度仲超好👍🏻最正系open kitchen 坐bar枱可以望住佢地整🤩味道环境服务都好高质 绝对会encore💞.烟熏猪猪^3卡邦尼🐷 $108见到好多人都推介呢款pasta😝果然冇介绍错 真系好好食🤤第一次食carbonara系唔加忌廉 就咁用鸡蛋加芝士🍳🧀食落冇咁济 呢个汁唔错 每一条面都沾满晒🥰不过炒得就油左少少🤏🏻呢个意粉口感好丰富😋意粉好烟韧有咬口 系偏硬身😚除左面头加左芝士脆片 仲用左三款猪肉:猪面肉,烟腩肉同埋意大利烟肉💓芝士脆片超浓芝士咸香味🤩个烟腩肉碎好特别 系甜甜地 脆卜卜😍有啲似焦糖爆谷味又有啲似蜜汁叉烧味🤣整体黎讲 呢个真系值得一试❣️同出面食到嘅carbonara完全唔同😎.焦糖香蕉雪糕法式多士🍞$82唔洗我讲大家都知呢度嘅french toast系出晒名咁好食‼️多士特登用蛋浆浸overnight 拎去煎之前再沾多次蛋浆🥚索晒蛋汁 所以真系劲浓嘅蛋香味🤤唔止食落好味 一上到枱已经闻到💓好吸引🤩卖相仲一流 煎到金黄色 摆盘又靓😍佢地系两个人一齐整 好快手 所以上枱
sᴜʀᴘʀɪsᴇᴅ ᴄᴀғᴇ😍
烟熏猪猪^3卡邦尼🐷 $108

焦糖香蕉雪糕法式多士🍞$82
唔洗我讲大家都知呢度嘅french toast系出晒名咁好食‼️多士特登用蛋浆浸overnight 拎去煎之前再沾多次蛋浆🥚索晒蛋汁 所以真系劲浓嘅蛋香味🤤唔止食落好味 一上到枱已经闻到💓好吸引🤩卖相仲一流 煎到金黄色 摆盘又靓😍佢地系两个人一齐整 好快手 所以上枱嘅时候仲系热辣辣 切开会仲会出烟🔥虽然啲边边好似好窿咁 但系食落脆卜卜🤤最钟意系佢劲厚身 出面劲脆口 入面劲松软 介乎soufflé同pancake嘅口感🥰toast仲配一球云呢拿雪糕🍦加埋一齐食 真系做到冰火交融嘅效果✨旁边仲有焦糖香蕉🍌同埋士多啤梨🍓不过我觉得偏甜左啲啲 但系呢个toast我会比满分💯