2024-10-22 342 浏览
烧烤堂一直都系车车食串烧嘅首选嚟, 今晚又约左朋友一齐去食串烧吹水啦, 荃湾分店环境好大, 坐得几舒服, 未够7点已经坐满哂一枱枱嘅熟客! ⭐明太子鸡腿肉鸡腿肉嫩滑多汁, 配搭少许明太子, 食落有点咸香更惹味⭐盐烧原块鸡皮E到嘅原块鸡皮几时都系觉得咁出色, 大大块香脆可口, 佐酒一流⭐盐烧鸡中翼烧鸡翼我最中意食, 鸡翼烧到外层金黄色, 咬落去皮脆肉嫩⭐盐烧A4宫崎和牛和牛juicy惹味, 牛味浓郁⭐西班猪肋肉未食已经闻到香喷喷, 食落口感多汁柔嫩⭐牛油果豚肉卷牛油果配豚肉确实相当特别, 估唔到又几夹㖞, 口感丰富而且食落好满足⭐海苔黑豚肉鹌鹑蛋E到真系成日可以食到好特别嘅配搭, 口感丰富又鲜味⭐豚肉日本苹果卷向来都几喜欢串烧入面有水果元素, 因为可以带出清新嘅感觉同时又可以解解腻, 豚肉配搭苹果e个组合就一定无得输, 酸甜爽脆嘅苹果同juicy嘅豚肉, 食落好清新⭐鸡皮墨鱼滑鸡皮包住弹牙嘅墨鱼滑, 食落带点鸡油香⭐椒盐手钓墨鱼须口感爽弹入味⭐浜烧日本活北寄贝北寄贝多汁鲜甜⭐川烧活元贝元具鲜味十足, 配上微辣调味, 相当惹味⭐椒盐烧多春鱼另一佐酒必点小食, 香脆可口又滋味⭐豚肉节瓜波棒糖

⭐明太子鸡腿肉
鸡腿肉嫩滑多汁, 配搭少许明太子, 食落有点咸香更惹味

⭐盐烧原块鸡皮

⭐盐烧鸡中翼
烧鸡翼我最中意食, 鸡翼烧到外层金黄色, 咬落去皮脆肉嫩
⭐盐烧A4宫崎和牛
和牛juicy惹味, 牛味浓郁
⭐西班猪肋肉
未食已经闻到香喷喷, 食落口感多汁柔嫩

⭐牛油果豚肉卷
⭐海苔黑豚肉鹌鹑蛋
E到真系成日可以食到好特别嘅配搭, 口感丰富又鲜味

⭐豚肉日本苹果卷

⭐鸡皮墨鱼滑
鸡皮包住弹牙嘅墨鱼滑, 食落带点鸡油香

⭐椒盐手钓墨鱼须
口感爽弹入味

⭐浜烧日本活北寄贝
北寄贝多汁鲜甜

⭐川烧活元贝
元具鲜味十足, 配上微辣调味, 相当惹味

⭐椒盐烧多春鱼
另一佐酒必点小食, 香脆可口又滋味

⭐豚肉节瓜波棒糖
大大个爽脆嘅节瓜中间酿左豚肉, 食落爆哂汁好好食

⭐柠蜜牛油包
面包都系车车好喜欢嘅食物嚟, 外脆内软嘅面包铺满柠檬蜜糖, 微酸香甜超好味

⭐牛油蒜蓉焗杂菇
牛油蒜蓉焗杂菇都系每次点必, 简单得嚟又好食

⭐黑糖烧菠萝
E到嘅菠萝一定每次嚟都会食, 外层黑糖好脆, 包裹住多汁香甜嘅菠萝, 真系烧菠萝界嘅世一
⭐即打菠萝乳酸
⭐HIGHBALL