咖喱🍛 与 咖啡☕️-最近喺炮台山shama新开咗一间星马餐室,午市时段特别旺场,好彩我哋公司嘅lunch time可以flexible,于是提早去试新嘢!-𠮶日点咗「南洋咖喱汉堡扒滑蛋饭」配「南洋咖啡」,个饭份量超大,汉堡扒好厚身好large大块,一个人点食得晒?😂 老实说话,系几好味,汉堡扒唔干、好juicy,咖喱汁香浓醒胃,配埋滑蛋白饭一齐食好夹呀!-餐饮杯「南洋咖啡」都好浓厚,听讲新加坡咖啡豆☕️系深度烘焙,所以咖啡因较高,亦都特别提神,要上电就不妨试试🤭-店入面有幅特色墙,提醒我哋呢班打工仔「呷饱饱再工作」,都几有趣,我都悄悄打咗卡!-BTW 下次试早餐都好,见到餐牌有芫荽滑蛋厚餐肉三文治都几吸引🤩-
咖喱🍛 与 咖啡☕️

2023-09-18