2023-06-21 601 浏览
以我喺一个Carbonara Fans,lunch揾食必定经常揾西餐/日式西餐,一般主打意粉既西餐如果第一次食既我都必定会先拣卡邦尼意粉,如果卡邦尼意粉都唔好食嘅,基本上都唔会再有下次。上网揾到间喺骆驼漆既西餐,就谂住试一试,大约2点去到见得一围枱,然后价钱平均$68-88,都唔会有太大期待。到卡邦尼意粉嚟到面前,超多cheese,个忌廉汁都做得好好,味道一流,正式嘅卡邦尼系配猪颊肉,但香港既餐厅一般会用普通烟肉,所以对呢个烟肉冇评价面硬度适中,而我要求走洋葱,厨师(?)超好帮我走,总结系非常好以呢个价钱食到呢个质素系好少有。环境亦都好舒适,我谂呢度都会成为我嘅饭堂之一。佢地仲有我好钟意嘅茶味千层蛋糕,都几多唔同既味可以选择,但食完意粉已经好饱,下次再试。

到卡邦尼意粉嚟到面前,超多cheese
以呢个价钱食到呢个质素系好少有。

环境亦都好舒适,我谂呢度都会成为我嘅饭堂之一。

卡邦尼意粉
2023-06-16