2021-11-06
今次真系要赞下 帝京酒店嘅tea set 北海旨味下午茶 $508 per 2 用Openrice book位仲有85折呀 埋单唔洗$500!仲有HABA 呢个牌子嘅护肤品送番 我可以话佢一定好食过$600-$700个d tea set平时d tea set总系会有几旧唔好食同埋得个贵字 今次呢度性价比超高 我同fd一路食一路赞👍🏻打卡一流出哂烟嘅富士山系其中一道甜点嚟:北海道赤肉蜜瓜云呢拿慕丝蛋糕同埋我book位一早讲左庆祝朋友生日 佢地都摆左个生日牌系个蛋糕度 仲安排左全场最中间个窗口位比我地😆佢嘅咸点系一系列由刺身制成嘅 钟意食日本野嘅人就唔好错过啦 全部刺身都几新鲜 配搭好清新而甜点亦都唔系偏甜 最好食系个个白桃布甸好fresh 另外有粒福冈士多啤梨🍓都好甜呀 特饮 lavender latte 有少少酸酸地 无咩药水味 都ok ge Lion rock环境光猛 好天系望到狮子山 坐得好舒服 临尾亦都有staff嚟问我地觉得d野食点 服务好好 由3点坐到5点