最近去咗熊本烧肉 Yakiniku Kumamoto,性价比超高‼️同时烧肉+火锅不是梦😍佢哋嘅 **日式和牛烧肉火锅** 加上 **HK$88 的 JUMBO 海鲜盛**,无限仼食架!我哋选咗SET B嘅极上澳洲和牛烧肉火锅,肉质超鲜嫩,搭配汤底真系好味!加HK$158可以享受任食嘅 JUMBO 海鲜烧系列😍大鲍鱼肉厚又鲜,食完令人回味!手臂虎虾超新鲜,多肉又爽口!⁠大蛏子肉质好鲜,⁠新鲜扇贝巨型超juicy!再加少少钱仲可以任食令和之怪物生蚝同皇帝蟹脚,两样都好正!日本直送,超级鲜味!汤底拣左柚子鸡汤+熊本牛肠锅,鸡肉鲜嫩,牛肠锅超足料!蟹棒,芝士竹轮,火锅必备!肉类推介芝士和牛福包同京都牛肋条,好正!加埋大大碟既日式野菜盛同野菌盛,日式鱼蛋乐园,健康之选!除咗仼食烧肉同海鲜,日式小食即叫即炸!香脆可口✨例如脆炸鸡软骨,炸粟米丸同吉列带子,食落有惊喜!Matcha 抹茶蕨饼同鲷鱼烧都系完美嘅甜品选择,特别系佢哋嘅任食棉棉冰同 雪条,真系好怀旧。

汤底拣左柚子鸡汤+熊本牛肠锅,鸡肉鲜嫩,牛肠锅超足料!