🤍今次又发掘到正嘅打边炉鸡煲餐厅🤤 餐厅环境超有气氛!! 我去𠮶间都系满座🥰 打边炉就系要咁热闹先正~ 而且店员都好亲切!! 嗌咗鸡煲仲会教你要点处理同等几耐先系最正最滑嘅鸡🤤 而且食材价钱好合理! 唔会好似有啲打边炉餐厅咁, 系蔬菜或者面类𠮶度㓥你价🥹 蔬菜一律都系$26, 而粉面就系$18⚖️ 其他肉类同海鲜类等等嘅价钱都好公道💰 一分钱一分货, 贵啲嘅肉一定会好食啲~ 🤍惊参铁棍鸡 $188/半只 鸡煲真系有惊喜! 碎咗个汤底之后, 会另外俾一碟滑鸡🐔 店员就教要将成碟鸡放入汤底, 之后等佢滚起一两分钟, 再冚盖熄火焗8分钟☺️ 之后就饮咗汤, 再开返个慢火慢慢食鸡☺️ 个汤底果然即刻充满鲜味!! 而且只鸡超级嫩滑🤤 仲入晒味真系冇得输👍🏻 另外果日仲嗌左几款打边炉料~ 有几款真系值得推介!! 🤍招牌手切牛(细) $208呢款牛肉会比其他滑牛等等价钱贵啲啲~ 但真系值得! 睇佢嘅纹路就知道佢油脂感够而且嫩滑有牛味🐄🤍蟹子墨鱼滑 $88🤍酸菜猪肉丸 $78
🤍

🤍惊参铁棍鸡 $188/半只

另外果日仲嗌左几款打边炉料~ 有几款真系值得推介!!
🤍招牌手切牛(细) $208

🤍蟹子墨鱼滑 $88