2020-03-29 326 浏览
作为呢区街坊,基本上成个油尖旺都系我行得到嘅距离,去得到帮衬嘅餐厅,时间就到我都会去。呢度唔算难揾,系荔枝角道,呢边唔算好热闹。我黎到已经系late lunch,无乜人,几叹。睇左一阵餐牌,几样都想食。先黎餐汤,超级丰富,又唔稀,得㖞!餐厅门口都有搓手液,亦有啲文宣攞。烤焗美国春鸡配野菌忌廉汁扁意粉,78元。只鸡皮脆肉嫩,有脾有肉,完全系好满足。同时亦锁住肉香,系真正即叫即整,系轻撕开皮嘅一刻热到烟系冲哂出黎。意粉无好孤独地系下面hea住,同样热度等待浮上黎,汁够哂,唔会稀。份量非常足,而且唔过100元!真系超级惊喜。加杯cappuccino都系8元,正!望下四周环境,中国风嘅装修同西式餐有强烈对比,但又唔会唔夹。自由创作。用心制作,系好重要,我认为系我食过性价比系最高之一嘅餐厅,我食紧嘅过程已经不断推介俾朋友。离开个阵已换上晚餐餐牌,唔算贵。

我黎到已经系late lunch,无乜人,几叹。

睇左一阵餐牌,几样都想食。

先黎餐汤,超级丰富,又唔稀,得㖞!

餐厅门口都有搓手液,亦有啲文宣攞。

加杯cappuccino都系8元,正!

离开个阵已换上晚餐餐牌,唔算贵。