2023-11-16
今日去到深水埗揾好野食😋😋之前见朋友去食过好似好正 一直比佢个松露炸鱼柳夹饼深深吸引住🤣终于去咗试啦🌮松露炸鱼饼夹饼配薯角 9/10超级惊喜!鱼柳炸得好脆,仲保持到鲜嫩多汁😋夹饼都好薄身,再加埋松露 成个夹饼好丰富 必食推介!而且呢度既薯角都好好食 外脆内软👌🏻👌🏻🍝温泉蛋什菌牛肝菌汁猫耳朵粉 8/10呢个一放上枱已经香到不得了 不过个粉就硬左少少 但个汁真系好加分 都好香好浓👍🏻加埋温泉蛋真系唔错🍎苹果酥盒 9/10呢个甜品好精致🤣外面系金黄色嘅真苹果,入边系肉桂苹果馅,而下面就系酥皮忌廉挞,加埋苹果一齐食又比我想像中夹😋😋略嫌个挞太细🤣因为真系太好味🍓草莓朱古力雪山脆脆 7/10打卡一流!外貌系好吸引同好靓,都几好饮 而且仲有爆炸糖🤣几有惊喜,不过我觉得整体太甜 如果唔钟意太甜就唔太推荐啦🍫Baileys朱古力 7/10正常发挥🤣唔算好有惊喜 不过都几好饮
🌮松露炸鱼饼夹饼配薯角 9/10
🍝温泉蛋什菌牛肝菌汁猫耳朵粉 8/10