今日去咗旺角广华街附近的一间烧烤自助专门店,呢一间烧烤自助专门店真系好高水准食物好高质素,食过番寻味,我谂呢一间都系香港数一数二的高水准烧烤专门店,如果响旺角附近嘅朋友,一定要来试吓食呢一间烧烤店呀,首先佢嘅位置于广华街,油麻地站一出口行3分钟,就揾到呢间餐厅,真系好方便呀,自己食物方面,全部嘢食肉质都系好新鲜,选择又多,有珠有牛有鸡,仲有最特别系有鸡蛋仔,又有菇类菜类,所以唔会怕吃得太滞,而且呢度嘅侍应服务都好高质素,有笑容有礼貌,所以服务一流,而且啲食物好快上枱,所以佢觉得好有效率,唔使等泰莱,而且佢仲有饮品任饮,好整齐企理,又多选择,所以我觉得呢一间烧烤专门店真系值得嚟㗎,而且呢度仲有高质素嘅甜品蛋糕,真系好好食呀,下次一定会再嚟啊