今次推介俾大家既系无惧增磅,都一定要食既烧肉🥰,点解小编会去食依间烤肉店? 因为小编妈妈👩🏻‍🦱当日食过午餐,大赞餐厅质素,话一定要一家四口👨‍👩‍👧‍👦一齐黎食多次晚餐,再试真D㖞,小编试完之后,都真心推介俾大家呀!👍🏻🥩 马场洞尊贵烤肉套餐 (价钱: $888)烤肉评分: 4.5/5锅物评分: 3.8/5VIP套餐包括一碟烤肉拼盘、蔬菜篮🥬、及韩式面条。烤肉拼盘总共有4款牛,包括韩牛西冷、韩牛后腰肉、菲力牛排、牛里脊肉,全部都系牛🐃,岩晒食肉兽🤩,每款牛既牛味都好重,但咁多款牛入面,小编最~推介大家叫「韩牛后腰肉」,认住图2、3,真系超~好食😋,眼看无乜雪花,但入口散发出浓烈既牛味同油香味,系成碟牛既必食推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻。餐厅比较特别既系,每张枱都有2个炉头,可以一边韩烧🔥,一边食锅物,套餐包埋既锅物,有一盆满满既蔬菜篮🧺、4️⃣只韩式饺子、及韩式面条(应该即系乌冬)可以放进汤煮,味道中规中矩,但较失色既系乌冬比较淋身,所以放落汤煮一阵就要即刻拎起进食啦。想试唔同牛部分既朋友仔,不妨可以试下依个套餐,同埋4个人都一定够食,因为d韩牛油分比较重,所以都好快觉得饱,下次小编再去食,

🥩 马场洞尊贵烤肉套餐 (价钱: $888)
烤肉评分: 4.5/5
锅物评分: 3.8/5
VIP套餐包括一碟烤肉拼盘、蔬菜篮🥬、及韩式面条。

想试唔同牛部分既朋友仔,不妨可以试下依个套餐,同埋4个人都一定够食,因为d韩牛油分比较重,所以都好快觉得饱,下次小编再去食,会再叫韩牛后腰肉,希望唔会失准啦!😋😋😋

🍜 水冷面 (价钱: $88)
评分: 4/5
但贪食既小编又点会只叫一个套餐呢!🤣🤣🤣 ,冰凉🧊既水冷面,面质烟靭,配有萝卜丝同青瓜丝,加埋酸醋同惹味既芥辣酱,刚好可以解一解食烤肉既油腻感👍🏻👍🏻👍🏻!

🍕 海鲜泡菜煎饼 (价钱: $78)
评分: 4/5
唔好睇少小编一家既食量呀! 小编仲叫左泡菜煎饼,味道唔错、几惹味,好食到食左一块先醒起未影相📸,而最好味既地方系餐厅将煎饼煎得好香口、脆身,配料足够,食落口唔会只系得一啖粉浆既感觉😉。

————————————————————————

🐷 整体食物: 4/5