其实我系第一次去围方今次系去食新开张嘅牛気🥰🥰我哋拣咗要Level 5 澳洲极上和牛+海鲜放题($438)咁头先讲咗我哋拣咗咩汤底先啦我哋就拣咗要寿喜烧同埋麻辣锅前者食落去真系几甜😘😘配埋生鸡蛋一齐食就更加正后者嘅话食落去辣度都算啱啱好(我都食到嘅话都真系OK嘅😆😆)而且辣得嚟都几惹味咁跟住就讲吓佢哋嘅牛肉先啦澳洲极上和牛食落去真系好入口即化❤️❤️而且纹路亦都好靓澳洲谷饲黑安格斯牛同埋SRF美国极黑牛食落去牛肉味都好浓郁😝😝除此之外我自己都几钟意牛舌佢食落去都几烟韧、爽口😘😘几特别嘅系佢有牛骨髓可以嗌食落去口感都几滑有咁多款牛肉可以拣真系啱晒一大班朋友嚟食之后就讲吓佢哋嘅海鲜/鸡肉啦全部海鲜食落去都好新鲜而我自己就比较钟意鲍鱼同埋帆立贝🥰🥰因为两个食落去都好有咬口另外佢嘅鸡爽肉食落去真系几滑嫩🥳🥳除此之外佢出面亦都有一啲小食可以拎我自己都觉得𠮶个葡挞几唔错☺️☺️呢个套餐亦都包括可以任食三文鱼刺身‼️‼️食落去真系几新鲜所以我再Encore咗好多次同埋佢哋做紧马来西亚榴梿甜品系列分别由D24榴梿果肉同埋猫山王榴梿果肉窝夫两个果肉食落去都真系好浓郁❤️❤️而我自己就钟意食猫山王榴梿多啲榴梿糯米糍食落去
其实我系第一次去围方
今次系去食新开张嘅牛気🥰🥰

咁头先讲咗我哋拣咗咩汤底先啦
我哋就拣咗要寿喜烧同埋麻辣锅
前者食落去真系几甜😘😘
配埋生鸡蛋一齐食就更加正
后者嘅话食落去辣度都算啱啱好
(我都食到嘅话都真系OK嘅😆😆)
而且辣得嚟都几惹味

咁跟住就讲吓佢哋嘅牛肉先啦
澳洲极上和牛食落去真系好入口即化❤️❤️
而且纹路亦都好靓
除此之外我自己都几钟意牛舌
佢食落去都几烟韧、爽口😘😘
几特别嘅系佢有牛骨髓可以嗌
食落去口感都几滑