2023-06-13
Weekend 出尖沙咀食lunch,厚福街不嬲出名多好野食🤣🤣今日Peggy就黎左呢间福冈汉堡扒食晏😳😳好彩早少少黎唔需要排队😋😋 呢道用QR code落单,我地今次就叫左个2人餐($366),入面就包左份菠萝烟肉🍍🍍和牛汉堡扒🥓🥓同芝士蛋蒜🍳和牛汉堡扒🧄再加一份芝士泡豚丼饭🧀🧀同埋2罐饮品🧃跟餐仲会有碗面豉汤同沙律🥗🥗同埋泡菜😳超juicy嘅和牛配搭唔同配料,风味唔同但都一样咁好食😍😍😍 先讲块和牛汉堡扒,佢keep到佢和牛入边啲肉汁同埋烧出嚟好香🤤🤤🤤🤤净系烧紧嘅时候都已经流晒口水🥰🥰店员仲好细心咁同我哋解释点样烧👍🏻👍🏻 食落肉汁丰富😍😍牛味浓郁😋😋菠萝烟肉配搭鲜甜,而且有烟熏香🔥 芝士蛋蒜就蒜味十足,口感丰富🤤🤤芝士泡豚丼饭热辣辣🔥拉丝嘅芝士🧀🧀配上香辣嘅泡菜🇰🇷🇰🇷捞埋豚肉一齐食🐷🐷分量十足😋😋超级惹味❣️❣️餐厅店员亦都相当细心❣️❣️会不停留意我哋块热石头会唔会太焦,会帮我哋更换❣️❣️另外餐厅都有提供湿纸巾🧻🧻同埋围裙比顾客非常之贴心👍🏻👍🏻
好彩早少少黎唔需要排队😋😋 呢道用QR code落单,我地今次就叫左个2人餐($366), 入面就包左份菠萝烟肉🍍🍍和牛汉堡扒🥓🥓同芝士蛋蒜🍳和牛汉堡扒🧄
超juicy嘅和牛配搭唔同配料,风味唔同但都一样咁好食😍😍😍 先讲块和牛汉堡扒,佢keep到佢和牛入边啲肉汁同埋烧出嚟好香 🤤🤤🤤🤤净系烧紧嘅时候都已经流晒口水🥰🥰店员仲好细心咁同我哋解释点样烧👍🏻👍🏻 食落肉汁丰富😍😍牛味浓郁