2021-03-26
牛舞系yoho mall新开既一间和牛烧肉放题,开店以黎日日都大排长龙,今日终于有机会可以去试下喇。一入去环境好靓又阔落,每个位都有电磁炉同烧烤炉,既可以食火锅又可以食烧肉,仲有呢间餐厅系好先进咁用机器人送餐,十分得意。我地点左日本萨摩和牛放题,坐低无耐店员已送上一碟牛舞拼盘,拼盘由各种招牌肉组合而成,一次过有7种唔同种类既肉,其中最推荐萨摩牛牛肋肉,呢只肉质地鲜嫩,一入口充满牛味,一食就知系高质素,唔洗去日本都好似系日本食紧牛咁! 牛舞系用ipad点餐,提供左超过100种放题食物选择,食完牛舞拼盘可以继续系ipad翻点觉得好食既和牛。除和牛外,餐厅亦提供多款海鲜,其中最推荐蟹盖,食落非常新鲜,好食到我地都忍唔住encore左几次。另外餐厅自助区亦有多款前菜(泡菜、海带)、火锅配料(如丸、菜、乌冬),熟食(汤、饭、炸鸡、炸豆腐等等)及甜品(雪条、蛋糕、和果子)提供,全部系任食。而雪条全部都系日本牌子,我简左鹿儿岛朱古力脆皮雪条。餐厅提供既甜品实在太吸引,如果唔系太饱,我一定会食多几条! 总结黎讲呢间火锅烧肉放题系十分抵食,餐厅offer 既肉高质,食物种类又多,既可以烧肉又可以火锅,一
总结黎讲呢间火锅烧肉放题系十分抵食,餐厅offer 既肉高质,食物种类又多,既可以烧肉又可以火锅,一次过满足晒味蕾,最适合一班朋友约埋一齐食!