2024-08-23
1)牛油鸡翼 $78鸡翼大大只,一共五只,砌成一朵花咁,打卡就最啱,爆多牛油蒜蓉,好香口好滋味。2)金不换虎虾煲 $188呢个虎虾粉丝煲好大煲好足料,啲粉丝索晒虾同金不换嘅香味,好香好惹味🤤3)越南咖哩牛腩锅(配法包) $108呢个牛腩锅好足料,有好多旧牛腩同牛筋,炆到好腍好软身。个牛筋直头入口即溶,再配埋个咖喱真系一流!薯仔炆到好腍好入味加埋洋葱,成个煲好香好惹味。个法包点落啲咖喱好香好好味(温馨提示:最好趁热食,因为个法包一冻呢就会变返硬身咁就冇咁好味㗎啦。另外可以将啲牛油鸡翼嘅蒜蓉落个法包度一齐食就变成好香嘅蒜蓉包!超级好味!4)大虾菠萝饭$96呢个菠萝炒饭超好味,好多菠萝甜甜地好清新再配埋个新鲜嘅大虾同啲肉松真系好夹好好味。卖相靓好啱打卡。午市套餐加特饮$8咁我就叫咗个三色冰,一嚟好靓好啱打卡,二来就好好饮。食完咁丰富嘅午餐配埋杯嘢饮就啱晒啦,简直系一个字:爽!5)串烧鸡,牛,猪三串$68呢个串烧真系唔可以唔提,一定要点!串烧烧到啱啱好,肉身嫩滑弹牙,肉汁保留咗喺里面,一咬咇晒出嚟,再配埋个沙嗲酱真系冇得弹!极香极惹味。6)焦糖炖蛋 $40呢个简直系焦点所在,呢间餐厅绝对系一间
2)金不换虎虾煲 $188
3)越南咖哩牛腩锅(配法包) $108
4)大虾菠萝饭$96
午市套餐加特饮$8
5)串烧鸡,牛,猪三串$68
6)焦糖炖蛋 $40
呢个简直系焦点所在,呢间餐厅绝对系一间被越南嘢耽误嘅一间甜品舖!焦糖炖蛋极度出色,超级Creamy入口即溶,劲香云呢拿籽味,再配埋个焦糖真系冇得输,一定要嗌!
总价:586
连加一后: 645