2020-03-09 1270 浏览
位置非常方便 上环A2一出就系  6点半去到就见到好多人排紧队准备惩罚佢 最后大概8点入得 店面唔系特别大 好在坐低之后上菜速度都好快 我地咁岩仲坐正个位睇住外国chef好纯熟咁整Pizza🤪-未除口罩d野食已经上得七七八八 当个rigatoni到左 我地隔住个口罩都闻到好香松露味 不过最期待都系试Gorgonzola pizza 同行朋友数一二三一齐放入口 Blue Cheese咸咸地再match埋苹果既甜味好夹🤩T-Rex pizza 系辣肉肠加ham加蕃茄同cheese呢个都几好食 钟意咸食既一定要试 呢间餐厅既pizza底唔会好厚 都系值得一赞-松露牛肝菌rigatoni系成餐饭最有惊喜 rigatoni好有咬口 再试浓郁既牛肝菌汁相当好食 相信就算Jacobmax唔卖Pizza转卖Pasta都应该好出色👀-薯条系又厚又长又比较林身既薯条👍🏾 黑椒鸡翼外面搽左蜜糖所以几脆身 再埋黑椒布满鸡翼 成餐饭唯一失望既系鱿鱼圈 太厚粉 有几条🦑仲炸到好硬 唔得唔得🧟‍♂️-叫可乐但黎左几罐百事 见到隔离有两箱 可能未饮晒先比百事我地 原谅佢啦
位置非常方便 上环A2一出就系
6点半去到就见到好多人排紧队准备惩罚佢 最后大概8点入得