2024-12-29
1️⃣🐷🍕招牌鬼马”猪”意薄饼 (M size $198)(招牌手撕猪手、意大利香草肉肠、辣肉肠、火腿、烤灯笼椒、红洋葱、水牛芝士、蕃茄酱)必食推介⭐️!呢个招牌pizza好食到想encore,长条形pizza上面蒲满芝士🧀咬落非常香&邪恶🤤pizza皮亦好松软,蕃茄味突出,最特别系pizza上面有一块块辣猪皮脆片,咬落非常香脆,口感更丰富,系我食过嘅pizza入面比较特别嘅一款✨2️⃣Set Lunch ($218)前菜- 沙律🥗主菜- 澳洲牛颈脊🐃配炸薯仔、葱、法边豆、黑松露肉汁牛颈脊叫左7成熟,切开煎到粉红色岩岩好,食落啖啖黑松露味,肉质比较实但唔靭,配菜炸薯仔好惹味✨餐饮- Ginger Ale🫚🍺 3️⃣意式炸杂锦海鲜 ($148)(炸白饭鱼🐟、迷你八爪鱼🦑、青口、软壳蟹🦀、大虾🦐、柠檬、香辣菠萝酱)出面好少有杂锦炸海鲜,通常都系叫一碟食一款,呢个就啱晒有选择困难症嘅你哋,一个价钱包晒五款炸海鲜,每款都炸得好松脆,个人比较推荐迷你八爪鱼,另外不得不是喺香辣菠萝酱,令到成个味道更加清新开胃✨
2️⃣Set Lunch ($218)
前菜- 沙律🥗
主菜- 澳洲牛颈脊🐃
配炸薯仔、葱、法边豆、黑松露肉汁
餐饮- Ginger Ale🫚🍺
3️⃣意式炸杂锦海鲜 ($148)