2023-09-03 50 浏览
佢地既menu都好多选择 有套餐单点仲要有埋串烧,岩晒我地咩都想食既为食人😆首先点左个鹿儿岛A4和牛肉眼寿喜薄烧,白色雪花布满成块牛肉,自己烧就可以控制熟度,好钟意薄切,好香吾会太油腻,口感非常多汁😍博多鸡颈肉,呢个未食过就点黎食,呢个有惊喜,好香好有咬口,同平时食既鸡肉既口感系比较有质感既☺️安格斯西冷薄烧,呢个又系薄烧,超正,好香牛肉味,好贴心仲附送蒜蓉、炸蒜片、葱花,夹住一齐食口感好丰富,令到牛肉嘅香味更加提升👍🏻极上甲罗烧套餐,甲罗烧蟹膏味好浓郁,入面仲有鹿儿岛和牛肩肉,入口好鲜嫰多汁,同埋厚切牛舌,好弹牙,一d都吾韧。澳洲M5和牛内裙边,呢个就牛肉味好重,劲有口感,钟意食牛呢个绝对要食😋由于牛舌好好味,我地另外再点厚烧牛舌芯串烧,店家亦都烧得火候岩岩好,配上蒜蓉同蒽花好入味好弹牙。仲有兰国五花腩大葱串,香葱豚肉腩卷,翠玉瓜串,估吾到佢地牛肉有质数,店家自己烧既都有质素烧到岩岩好,香口多汁。最尾食返杯haggen dazs雪糕黎个happy ending