招聘中
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$17,500-$25,000
2024-10-16 302 浏览
今日系德福广场附近行完街,谂唔到食咩好,然后见到牧羊少年cafe 开咗系度,咁不如试下,第一次系度食dinner,平时都系食lunch多😝 新装修,环境劲chill,座位都宽敞,同朋友食饭倾偈都唔会同隔离位贴住咁尴尬🙈咁岩有折扣<与你分享2人套餐> $486 咋! Appetizer- 金沙咸蛋黄凤尾虾有超过8款食物拣,最后试左呢个虾!好好味!可能我哋本身都钟意咸蛋黄,每一只都裹满咸蛋黄沙,滋味爆满😝 不过食哂都有少少腻🙈Pasta- 冬荫功海鲜长通粉我哋拣咗呢款长通粉,觉得冬荫功source好特别😝 食落口以为自己饮紧冬荫功咁,好浓郁的味道,做酸酸辣辣既味道,呢个combination 都唔错!几开胃🤤Main dish- 咖啡羊架 呢款羊架唔同平时出面食烧羊架,做法类似吉列外层包裹住面包糠,而咖啡羊架外层咖啡豆碎糠,食落外层脆脆的,入口嫩滑多汁,一d都唔骚!份量都大,有三件,两个女仔要食清哂佢都几饱🤣 Dessert- 焙茶心太软蛋糕 配 冧酒提子雪糕(+58)呢个心太软系流心架!淡淡既焙茶味,岩哂我哋呢d平时唔太钟意好甜既甜品,雪糕又好味,一齐食好夹!食埋个甜品,
咁岩有折扣<与你分享2人套餐> $486 咋!

Appetizer- 金沙咸蛋黄凤尾虾

Pasta- 冬荫功海鲜长通粉

Main dish- 咖啡羊架

呢个心太软系流心架!淡淡既焙茶味,岩哂我哋呢d平时唔太钟意好甜既甜品,雪糕又好味,一齐食好夹!食埋个甜品,呢一餐真系好满足😌

我地觉得MVP 其实系佢哋既饮品!
杞子木瓜牛奶(热)
冰梨无花果白桃乌龙芝士奶盖
木瓜牛奶系饮得出真材实料,口感好丰富,每一啖都有浓浓的木瓜泥,暖胃😉另外个杯劲清甜,即使加芝士奶盖都唔会好腻,fresh!

Set menu 有齐小食至甜品,都几抵食,环境有舒服,性价比都几高🙈 有时谂唔到食咩,佢都可以系一个选择🙆🏻‍♀️ 系附近做全日野,就黎一日三餐都可以系呢度解决,成为我的日常饭堂😝

• 焙茶心太软蛋糕配雪糕
  • 杞子木瓜鲜奶