2022-12-24 2821 浏览
🔅碗屋🔅中环🔅日式放题🔅公司又一年一度搞圣诞大会!我地去左碗屋食放题,果日lunch大家都系饮左几啖水,等夜晚食饱饱!一去到,餐厅安排左间房俾我地,可以自己嘈到拆天!一开始当然系要上一两只刺身船啦,三文鱼、赤身吞拿鱼、油甘鱼,全部都好厚切,好新鲜,一入口就觉得入口即溶,鱼油超香,好正!海胆完全系新鲜max,唔重海水味,好开心!新鲜生虾都好食!每人可以上一份鲍鱼、金目雕、或者龙虾尾,真系超难拣~ 我最后拣左金目雕,好重要佢一片片切好再加上三文鱼子, 好好味!食放题最紧要系细细份,咩都可以食下~ 秋葵、豆腐、银鳕鱼、厚切烧牛舌、鸡软骨、葱吞小手卷、海胆小手卷!我特别推介个鱼汤,好香熬制而成嘅暖肚之物!同埋我都好中意个左口鱼裙寿司仔,超开心,虽然系饭我哋都encore左!我地仲有酒水free flow,红白酒,whisky,同梳打😂 甜品又系咩都试吓,雪糕、糯米糍、蛋糕卷,仲有榴梿味嘅糯米糍!好开心!食饱饱先至系个开心嘅圣诞节,最紧要都系同所有同事齐齐整整过圣诞!碗屋网上订座享85折优惠兼赚Rice Dollars 网址: https://s.openrice.com/QrbS0EDq
🔅碗屋🔅中环🔅日式放题🔅

海胆完全系新鲜max,唔重海水味,好开心!新鲜生虾都好食!

碗屋
网上订座享85折优惠兼赚Rice Dollars
网址: https://s.openrice.com/QrbS0EDq600~uZ5MGAA
地址: 中环皇后大道中139号 The L. Place 1楼
电话: 25218807
=====================
#日式放题 #圣诞大餐 #圣诞黄店宣传系列 #放题 #海胆 #鲍鱼 #龙虾尾 #带子 #刺身 #刺身船 #黄色经济圈 #黄店 #祝愿自由