2021-09-10
我哋嗌咗半半炸鸡($223)同埋Cheesy Maru Oppa (Large)($163)咁首先讲咗个Pizza先啦(其实我哋系咪应该拣Large,Regular应该已经够食🥺🥺)我觉得呢个Pizza都几出色❣️❣️因为真系超多芝士🧀🧀而且每一块Pizza都有劲大嚿几嫩滑嘅鸡肉(好少见到有Pizza上面有西兰花🥦)同埋Pizza上面𠮶个酱有少少似章鱼小丸子𠮶个Sauce🤔🤔食落去系甜甜哋嘅之后就讲吓我哋𠮶个炸鸡🍗我哋系拣咗Garlic Sweet Chili同埋Snowy Cheese Chicken首先一定要赞嘅系佢哋嘅炸鸡全部都系新鲜滚热辣炸起嘅🔥🔥前者食落去有少少咸咸哋加酸酸哋嘅感觉🤩🤩同埋我好钟意𠮶个酱☺️☺️后者主要都系芝士粉嘅味道而佢哋嘅鸡肉都系超白滑💕💕食落去都劲嫩所以真心推荐大家一定要嗌佢哋嘅炸鸡最后嘢饮方面我就嗌咗Lychee Cooler Ade($48)我就觉得饮落去几甜😘😘(不过一定要搞得好均匀)而我朋友就拣咗要Peach Lime Iced Tea($48)呢杯饮落去几香蜜桃茶味
咁首先讲咗个Pizza先啦
我觉得呢个Pizza都几出色❣️❣️
因为真系超多芝士🧀🧀
而且每一块Pizza都有劲大嚿几嫩滑嘅鸡肉
(好少见到有Pizza上面有西兰花🥦)
食落去系甜甜哋嘅
而佢哋嘅鸡肉都系超白滑💕💕
食落去都劲嫩
所以真心推荐大家一定要嗌佢哋嘅炸鸡
我就觉得饮落去几甜😘😘
(不过一定要搞得好均匀)
呢杯饮落去几香蜜桃茶味