今次朋友同我去咗呢间餐厅庆祝生日,到见到个装修真系几靓,中间有个旋转木马咁样,真系几啱打卡。虽然依间餐厅系一个主题餐厅,但系佢唔系净系装修靓咁简单,而系佢嘅嘢食都非常好食!最正系佢原来仲系宠物友善餐厅!我哋叫咗:▪️开心share小食拼盘拼盘超大!入边有酥炸墨鱼条,脆皮鸡翼,炸虾,纽伦堡肠条,炸洋葱圈同番薯条。全部热辣辣,炸得好好食!▪️日式铁锅牛骨髓、鹅肝、鸡蛋、牛柳饭呢个完全系大癫好食!侍应哥哥会喺我哋面前将啲牛骨水刮晒出嚟,之后再同啲牛柳,鸡蛋,粟米,紫洋葱炒成一个炒饭!呢个炒饭系二人份量,牛柳份量超多,加埋个鹅肝,好食到癫。本身我系唔食牛骨髓,但佢咁样整个炒饭,我冇谂过我自己竟然觉得咁好食!▪️Burrata Cheese Pizza一向超钟意食Burrata Cheese,个Pizza入边仲有Parma Ham,两者个味道都好夹。最重要系,个Pizza个底系脆㗎!我超钟意个底系脆嘅pizza!好食!▪️震震吓疏乎厘奄列 多谢朋友预先安排咗呢个疏乎厘奄列俾我,侍应攞出嚟嘅时候系放喺一个旋转木马上面,播住生日歌,真系好有心思,好开心呀!佢个疏乎厘一啲都唔会觉得太甜,超香蛋味,口感超好!▪️

我哋叫咗:
▪️开心share小食拼盘

▪️日式铁锅牛骨髓、鹅肝、鸡蛋、牛柳饭

▪️Burrata Cheese Pizza

▪️震震吓疏乎厘奄列

▪️Dirty Cookies & Cream
好多Oreo碎,甜度啱啱好!好饮,但系会有罪恶感😂

▪️Fresh Kumquat Lemon Soda
呢个好饮!新鲜柑桔柠檬梳打,可以解到油腻感!

$250 (宵夜)
庆祝纪念
生日