2023-02-12 87 浏览
见到旺角新开呢间明记·潮锅,专食海鲜火锅,仲要系即点即捞既新鲜生猛海鲜!不得了!呢度有几款海鲜套餐,我地每人食左至尊海鲜B餐,相中食物系两位既份量😋.*每位*既至尊海鲜B餐包括有:东瀛刺身拼盘(4款)波士顿龙虾海鲜盘(10款)- 波士顿龙虾半只- 鲜活鲍鱼一只- 蛏子王一只- 大元贝一只六款厨师发办海鲜.睇相都觉豪华🤩 见到海鲜系好生猛!波士顿龙虾海鲜盘除左以上海鲜,另外6款厨师发办海鲜分别有生蚝、花甲、基围虾、白鳝片、鲜鱿同象仔蚌,份量好多😍 而刺身拼盘就有三文鱼、油甘鱼、希灵鱼、八爪鱼,摆盘好靓,三文鱼堆叠成玫瑰花咁,仲要食到质素系靓,好新鲜!.汤底方面我地拣左韩江沙嗲汤锅,将龙虾放入去煮热再拎出来,啖啖肉🤩 肉质好爽甜😋 鲍鱼好大件,劲爽脆!蛏子王好大条!好鲜美!大元贝超大,好甜好好食!全部海鲜都好新鲜🥹.我地另外仲散叫左d火锅配料🤪肥牛是必须的😎 我地叫左细份既安格斯牛肉,份量都几多而且质素靓,肉味浓!叫埋手打四宝丸同云吞!手打四宝丸分别系鲜虾丸、墨鱼丸、猪肉丸同鲮鱼丸,每粒都超大粒🥹 而且食到原汁原味,真材实料兼肉质好有弹性!钟意食云吞既朋友,听我讲,必叫呢度既云吞,系即包明
*每位*既至尊海鲜B餐包括有:
东瀛刺身拼盘(4款)
波士顿龙虾海鲜盘(10款)
- 波士顿龙虾半只
- 鲜活鲍鱼一只
- 蛏子王一只
- 大元贝一只
六款厨师发办海鲜
我地另外仲散叫左d火锅配料🤪肥牛是必须的😎 我地叫左细份既安格斯牛肉,份量都几多而且质素靓,肉味浓!叫埋手打四宝丸同云吞!手打四宝丸分别系鲜虾丸、墨鱼丸、猪肉丸同鲮鱼丸,每粒都超大粒🥹 而且食到原汁原味,真材实料兼肉质好有弹性!钟意食云吞既朋友,听我讲,必叫呢度既云吞,系即包明记云吞王,粒粒巨大,每粒云吞系有2.5只大虾球,皮薄馅多,超正!
我地仲有叫埋唐生菜同饮品,饮品拣左红枣杞子桂圆茶同柠檬百香果茶,原支上,系冻的,两支都好好饮好足料!必试!今次海鲜火锅真系超满足!环境又大又舒服!
2023-02-02
  • 至尊海鲜B餐