今日好开心同屋企人去咗太子山附近的一间西餐厅,呢间西餐厅主打系锯扒,真系好高质素,而且经济实惠,我住太子嘅朋友,或者钟意食蟹嘅朋友,一定要嚟食呀,呢间餐厅真系好高质素,一间餐厅已经有好多年历史,属于老字号,我哋今日去咗太子金凤西餐厅,我只叫咗个牛扒,我觉得好有惊喜,首先先讲讲个餐汤,罗宋汤真系好好饮,同一般嘅餐厅唔同,呢一个罗宋汤特别有执菜味,仲有用,足料丰富,而且好有罗宋汤的味道,然后个餐啦我都系好可惜,外面好恋好意,里面好软熟,加埋个欧阳真系好赔偿,定系出面嘅餐厅都食唔到,出面嘅餐厅呀冻冰冰,佛山返呢一度系暖笠笠的包,全部都系新鲜送到,而且个牛扒都系好有口感,份量质量都系有保证,全部都系老字号做开,唔担心佢食物嘅质素味道,所以一定要你试下