2024-03-28
初尝葡国菜🥂,餐厅环境好有特色,每一个地方都好靓好好打卡,装修得好有风格❤️同朋友对葡国菜既认知都唔太了解,问左职员推介下菜式,职员服务非常好,好Nice咁推荐比我地🫶Piri-Piri Shrimps (6 pieces)🦐虾身大大只,食落肉身口感饱满,佢独有既酱汁都非常出色,味道好好,咸香味浓郁又辣辣地咁,够哂惹味,仲有小法包可以沾埋啲酱汁食😋Half Piri-Piri 🐔Charcoal grilled chicken 炭烤鸡肉搭配美味既piri-piri 酱,搭配薯条、米饭和沙拉,鸡肉好入味,炭烤香气好出,酱汁都好入味,仲好嫩滑juicy,米饭都有惊喜,有阵阵既香气,口感烟韧,整体都好好食Bacallau a Bars 🐟Portuguese codfish 葡萄牙鳕鱼配薯条和鸡蛋,劲特别既口感同味道,入面满满鱼肉,系懒人恩物咁,鱼香满满,口感好绵密,啖啖都好丰富既感觉🤩,超级值得叫👍🏻仲有🥂,揾职员推介,果然唔会错😊,2杯既果香好浓厚,饮落果香会冲出黎先,再慢慢出酒香仲有甜品都好有特色👍🏻🫶,超满足既一餐
Piri-Piri Shrimps (6 pieces)🦐
仲有甜品都好有特色👍🏻🫶,超满足既一餐