2018-06-03 663 浏览
之前有朋友介绍过将军澳区有间好好食既日本店,已经bookmark左佢好耐!星期日行经坑口,就决定要食佢!系东港城揾左阵,原来系新开既food lane, 好似food court咁,入面有一间小小的寿司店,原来就系佢!(仲以为系开大大间既铺)入面装修好简单,得10个位左右,攞飞等左一阵先入得。等待中已经好期待大约十分钟后便安排入座玄米茶,虽然得一个楼面,她都好勤力加茶系纸上面画完交比佢地~仲有时间限定因为想留肚食其他店既小食,所以叫得唔多$108有4旧好抵,由左至右已经明显分出系大拖罗至到吞拿鱼碎~左边第一旧简直系入口即溶好味到不得了,下次我要自己一个人食一碟火炙左口鱼好肥美,八爪鱼好新鲜,赤口好爽口,三文鱼腩都正朋友真系无介绍错!d饭有寿司饭既醋香,细细旧既饭一口就可以食晒成件寿司🍣食晒之后好想好想再叫,挣扎左一下决定下次再食留肚食糖水🙈
星期日行经坑口,就决定要食佢!

大约十分钟后便安排入座
玄米茶,虽然得一个楼面,她都好勤力加茶

系纸上面画完交比佢地~
仲有时间限定
因为想留肚食其他店既小食,所以叫得唔多
特选本鲔寿司盛
好味到不得了,下次我要自己一个人食一碟

火炙左口鱼好肥美,八爪鱼好新鲜,赤口好爽口,三文鱼腩都正

朋友真系无介绍错!

留肚食糖水🙈
特选本鲔寿司盛