2020-10-27
十个推介😍💛💛💛其实呢间黄店想食咗好耐 终于黎食🥳🥳无记错佢一开始出名都系出名在好多唔同既手工啤 撑本地💛同埋有好多古灵精怪 特别既cocktail 好可惜😭😭😭 我今次因为生理期 饮唔到冻野😭😭😭😭😭😭😭 好惨! 张橙都好正🥰就快Halloween 都难得地有花心思布置下🥰-安格斯牛柳粒 $58正🤤 好香孜然味 本身重以为会系日式or 外国BBQ式 重竟然系落我最爱既孜然😍不过有几旧有d「银」 over cook左少少刀叉更同碟都好钟意😍茄子王! -$58大大个交叉真系好吸睛😍 超级多爆蒜 生蒜都炸蒜都有 不过我略嫌油咗少少 🤏 但都好味道🤤-黑松露杂菌芦笋带子意大利饭好好味! 好出色! 由奇个带子 好香 又好甜 系真带子味 唔系佳宝个d假带子! 个饭入面都好足料 有好多唔同既配料😍 好正 重头戏! 猪手! omg🤤 真系好正 就咁睇相以为一旧 但其实转一转方向 系有2两大旧! 痴线 我地好似叫得太多野🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️猪手好好味🤤 烧得岩岩好 个猪皮烧得好脆同我系德国食既无分别😋 重有佢个蜜糖芥茉酱都好好味🥺🥺 on side重跟左d沙律好好地成只猪手都起左骨 😍估唔到
其实呢间黄店想食咗好耐 终于黎食🥳🥳
重头戏!
猪手! omg🤤 真系好正
猪手好好味🤤 烧得岩岩好 个猪皮烧得好脆
好好地成只猪手都起左骨 😍
估唔到佢所有野食都咁夸张 咁出色!
最后
谂住朋友早排生日 本身谂住就咁写碟就够
点知😂😅 佢上个蛋糕时 播生日歌 Staff们又拍手😂😂
系一个好尴尬既生日出场呀🤣🤣
所以如果你地中意 可以叫佢地写碟😍 佢地就会帮你庆祝🤣🤣🤣🤣 (好彩唔系我生日姐🤣
个柚子蛋糕都好好味 用黎解一解滞都几好😍
我下次一定会再黎!