2022-07-13
近日身边啲文青朋友介绍咗间位于大围嘅稳世高质西式文青咖啡店!🌸身为文青达人嘅我紧系要去TryTry佢啦,一入到门口 餐厅行小许工业风 加简约风, 干干净净咁 令人几舒服入座之后 听朋友讲一定要试佢个紫薯窝夫🍠🧇!OK 即刻叫 ,嚟到已经俾佢个卖相吸引咗!大大个哈蜜瓜系隔离~而紫薯窝夫🧇嘅卖相切得劲靓!将中间啲料外露出嚟😚 带出一阵阵紫薯嘅香气~一啖放入口 ~😍 哗~~~窝夫🧇外脆内软 劲有口感啊 之后 我再淋咗啲枫糖浆上表面,再切一旧放入口~哗~❤️ 好味 好幸福啊~ 当我吞落肚果阵 即刻觉得人生好似无晒烦脑咁 ~ 佢面头上面仲有球豆腐雪糕🍨 豆腐雪糕嘅清新味 同紫薯窝夫🧇劲夹啊!而雪糕球🍨上面其实仲有啲紫薯粉系上面🍧令到你食雪糕果阵 都仲有阵阵紫薯味飘入系你个口度~|而我对面嘅朋友就叫咗个士多啤梨乳酪蓝莓夹心窝夫都一样咁好食 ! 士多啤梨🍓酱加上蓝莓雪糕 ,口感劲夹 同时又够冰凉啊,搞到我都偷偷食咗佢食旧雪糕添啊 !
身为文青达人嘅我紧系要去TryTry佢啦,
入座之后 听朋友讲一定要试佢个紫薯窝夫🍠🧇!
令到你食雪糕果阵 都仲有阵阵紫薯味飘入系你个口度~|
搞到我都偷偷食咗佢食旧雪糕添啊 !