2024-09-28
Sow❇️ Night whisper ($128)呢杯cocktail 大推! 有乌龙茶既底,好浓茶味,再有菊花既香、甜,最特别系红枣味会慢慢渗出黎 😍😍 好高质既cocktail(btw,佢有杯FaDiu.G 都好有趣,真系有鸡系入面,试左话我知咩味 🤣🤣)Pancoya ($78)好清新既mocktail ,带有清甜椰子水,再有阵阵班兰既香味 再配埋咖咉既甜味,overall 唔会太甜,几好饮柱侯牛肉迷你馒头堡 ($108)超可爱,一碟有三粒,用左馒头去replace 汉堡包 好有特色得黎,馒头外面仲炸过 👍🏻而个牛肉都好唔错,牛肉好有中式味道,但系个质感 💯💯 一啲都唔怕会柴,一啲都唔靭 🤩❇️❇️ 西班牙乳猪 ($328)呢个 个人比起我系西班牙食既更好食!因为油脂无咁多!相对无咁腻 🫶🏻乳猪皮超级脆! 而且肉质鲜嫩多汁 🤩🤩坚!好食!虽然话四分一只,不过其实都几大份 !必点 😍❇️❇️ 俄式牛柳鹅肝煲仔饭 ($198)佢既煲仔饭果然系招牌! (几本枱枱都会叫!)不单止做到饭焦效果,而且唔系㶶晒𠮶种,系脆身 😍😍 而牛肉估唔到超多!🤣多到觉得可以少一半而鹅肝一啲都唔会太heavy,因
❇️ Night whisper ($128)
Pancoya ($78)
柱侯牛肉迷你馒头堡 ($108)
❇️❇️ 西班牙乳猪 ($328)
乳猪皮超级脆! 而且肉质鲜嫩多汁 🤩🤩
坚!好食!虽然话四分一只,不过其实都几大份 !必点 😍
❇️❇️ 俄式牛柳鹅肝煲仔饭 ($198)
而牛肉估唔到超多!🤣多到觉得可以少一半
而鹅肝一啲都唔会太heavy,因为捞咗系饭入边,啖啖都有香味 😎
朱古力心太软配开心果雪糕 ($108)
甜品永远系最好嘅ending ,心太软嘅效果👍🏻 配埋雪糕食,永远冇得输,而且佢伴碟有埋啲crumbs ,有埋口感 👍🏻👍🏻
虽然佢哋上菜要啲时间,不过样样都真系水准之作,绝对值得等! 另外见佢happy hour 都好多外国人系出面饮返杯 ,都真系几有feel 🤓