2024-04-26
小小嘅车仔面餐厅系我哋喺繁忙生活中嘅一个避风港😌。走入简单嘅餐厅,拣选自己嘅喜爱嘅汤底、面同配料,每一口都感受得到温暖与满足😍。😋菌菇鸡汤拉面🍜。充满肉香嘅鸡汤,配上丰富嘅菌菇香气,汤底醇厚而不油腻。配料包括咗莴笋,鸭血同五花肉,每一样都带出鸡汤嘅鲜美,令人回味无穷👌。😋醉香鸡汤乌冬🍲。汤底香气四溢,微带酒香,饮落去像系在品尝一杯醇厚嘅鸡汤美酒。配料厚切午餐肉,豆卜同牛柏叶都十分贴心,每一口都充满了惊喜😋。😋凉拌莴笋🥗,微微嘅酸辣味令人回味无穷,更重要嘅系,凉拌莴笋出奇地配衬呢间餐厅嘅所有车仔面,应该话系最好嘅开胃菜吧😉!最后,我哋喺呢个车仔面餐厅度过咗一个满足嘅晚餐。从服务员热心嘅服务,到每一款食物都充满咗用心同专业,佢哋令每一道菜都充满咗生活嘅滋味感。只需一个舒服嘅环境,再加上一碗暖暖嘅拉面,好似喺香港嘅繁忙生活中找到咗一个天堂咁🤤。如果你都想食到好味嘅港式车仔面,呢间餐厅系你绝佳嘅选择。无论你喺香港,定系远在他处,你都应该嚟试下,绝对会比你一个惊喜💕👍