2022-07-28 47 浏览
鲗鱼涌打工仔必食!细细一间汉堡店,午饭时间超受欢迎!好彩我早少少, 12点嚟到,仲有位,转个头已经要排队落单😎😎外卖客都几多💪🏼💪🏼汉堡包总共有九款选择,另外仲有几款小食,薯条,同埋有酒精/无酒精饮品。我见佢哋happy hour嘅Offer都几正,唔使$100 ,有一款小食同两支啤酒👍🏼👍🏼佢哋有啲汉堡包好特别,系加咗酒!威士忌,伏特加,Rum酒搭上各式汉堡,感觉几盏鬼㖞😁😁吞拿鱼海胆酱牛油果汉堡依个汉堡包非常适合夏天,因为吞拿鱼、蕃茄、牛油果酱,全部都系凉浸浸,好refreshing! 吞拿鱼份量算好多,仲要超级厚切,好正!个包仲搽咗啲好浓郁嘅海胆酱,整体口感同味道都唔错,值得推荐!+$18 combo有埋薯条同埋无酒精饮品薯条份量比想像中多,带有少少薯仔皮,香脆,点茄汁一流😎😎另外叫咗一款小食,忌廉芝士磨菇酿鸡翼系令人非常满足嘅选择!咬落去好似食咗一啖好浓郁嘅忌廉蘑菇汤😋😋啖啖肉,非常滋味!食物价钱唔算好平,但系绝对值得,起码真材实料,又好食先啦,用电话号码仲可以做埋会员储积分,每1分当一蚊咁用,啱晒喺附近做嘢嘅打工仔,可以多啲嚟啦😁😁

吞拿鱼海胆酱牛油果汉堡

+$18 combo
有埋薯条同埋无酒精饮品
薯条份量比想像中多,带有少少薯仔皮,香脆,点茄汁一流😎😎

另外叫咗一款小食,
忌廉芝士磨菇酿鸡翼